Appartamento vendesi, Budapest XV distretto

Pagina principale » Appartamento vendesi, Budapest XV distretto » Appartamento vendesi, Budapest XV distretto

56 000 000 Ft

€142 945
Dati dell'inserzionista

Cséri Katalin

Scrivi messaggio
Il messaggio deve contenere almento 10 caratteri.
Descrizione

Testo tradotto

Testo originale
Remek elosztású, DUPLA erkélyes, tágas, csendes lakás eladó!
XV. kerületben, Újpalotán, a Zsókavár utcában kínálom megvételre ezt a 70 nm -es DUPLA erkélyes, beépített előtérrel rendelkező, világos, 3 külön bejáratú szobás, hallos-étkezős, ablakos konyhás lakást, szigetelt épület első emeletén. Az ingatlant élhető terek, és kiváló elosztás jellemzi. A nagy méretű ablakoknak köszönhetően mindig világos, praktikusan berendezhető. A több, mint 8 nm-es hall kiválóan alkalmas étkezőnek, de akár a nappali funkciót is betöltheti. A beépített szekrények a tárolást segítik. Ennek a típusnak a legkedveltebb jellemzője a dupla erkély, így jó időben az élettér ennyivel növekszik.A lakás jó állapotú, azonnal költözhető.Az épület 16 cm-es szigeteléssel ellátott, melynek köszönhetően a fűtés költsége igen kedvezően alakult az elmúlt évben is. Az erkélyek felújítása és a radiátorok cseréje is megtörtént, melyek hőfoka szabályozható.
Kiváló tömegközlekedés (69-es villamos, 196-os, 46-os buszok és 10 percre a Vásárcsarnok csomópont, ahonnan a 7-es buszcsaláddal a belváros könnyen és gyorsan elérhető). Bevásárlási, szórakozási lehetőségek, szolgáltatók a közeli Pólus Centerben és Ázsia Centerben, de még közelebb Lidl és Aldi, valamint pékség, kisbolt, drogéria, orvosi rendelők, könyvtár.Kiváló választás olyan családoknak, akiknek fontos a tágas, kényelmes élettér!
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK079750

Dati di Appartamento

1° piano

Pannello

Centralizzato/a con misuratore singolo

Buono/a

Tutti i comfort

di oltre di 50 anni

70 metri quadrati

Non é stato fornito

Non é stato fornito

Non é stato fornito

della strada

Mappa